Η Samsung σκέφτεται να απενεργοποιήσει τα Galaxy Note 7 των χρηστών που δεν θα τα επιστρέψουν ως τις 30 Σεπτεμβρίου


Samsung-Galaxy-Note-7-home

Η Samsung δήλωσε στην επίσημη ανακοίνωση της ότι έχουν αναφερθεί 35 περιστατικά ανάφλεξης για το Galaxy Note 7, ωστόσο, μέσα στις επόμενες ημέρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέα ατυχήματα, όπως έκρηξη σε τζιπ στις ΗΠΑ και μόλις πριν λίγες ώρες ανάφλεξη στα χέρια 6χρονου παιδιού, και αεροπορικές εταιρείες να απαγορεύουν το Galaxy Note 7 (ενεργοποίηση και φόρτιση) στις πτήσεις τους.

Η εταιρεία έχει επιβεβαίωσει ότι από τις 19 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αντικατάστασης όλων των συσκευών αποστέλλοντας στους χρήστες ένα καινούργιο Galaxy Note 7 μαζί με το Gear VR και προπληρωμένο πακέτο για να στείλουν πίσω το προβληματικό Galaxy Note 7 χωρίς καμία χρέωση. Παρόλα αυτά, δεν βλέπει ιδιαίτερη κινητικότητα από τους χρήστες, τουλάχιστον στη Νότια Κορέα, και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει πιο δραστικά μέτρα για να προστατέψει τόσο τους πελάτες, όσο και την τσέπη της.

Εκπρόσωπος της Samsung στη Γαλλία δήλωσε ημι-επίσημα ότι πιθανότατα θα προβούν σε remote απενεργοποίηση όλων των Galaxy Note 7 που δεν έχουν επιστραφεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει πολύ ψωμί ακόμη σ’ αυτήν την ιστορία και όσο περνούν οι ημέρες, το κόστος σε χρήμα και φήμη μεγαλώνει…

[via]

 

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *